Snel scheiden

3 dec 2015

SnelEchtScheiden.nl, snel scheiden met behulp van een advocaat.

Op dit moment zijn er erg veel partijen die aanbieden om echtgenoten te helpen bij hun echtscheiding. Veel van deze partijen zijn geen advocaten. Wat men echter niet weet is dat een echtscheiding altijd door een advocaat dient te worden ingediend bij een rechtbank middels een verzoekschrift. De rechtbank accepteert enkel en alleen een verzoek tot echtscheiding als dit door een advocaat is ingediend. Veel partijen stellen kundig te zijn en schakelen alleen een advocaat in om het door deze partij opgestelde echtscheidingsconvenant in te dienen. Deze advocaat beoordeelt een dergelijk echtscheidingsconvenant niet, met alle gevolgen van dien.

Bij SnelEchtScheiden.nl hebben partners altijd contact met een advocaat en wordt het echtscheidingsconvenant en/of ouderschapsplan opgesteld door dezelfde advocaat. Deze advocaat regelt ook het volledige traject bij de rechtbank, waarbij uw afspraken uit het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan middels een verzoekschrift zullen worden ingediend bij de rechtbank. U hoeft niet op de rechtbank te verschijnen.

De scheiding kan snel worden voltooid als partners al overeenstemming hebben over de meeste kwesties. De advocaat zal de afspraken dan vastleggen in een echtscheidingsconvenant zodat dit in de toekomst zo min mogelijk discussie oplevert. U wilt immers Echt scheiden en niet in de toekomst met veel vragen en discussies worden geconfronteerd.

Bij SnelEchtScheiden.nl willen we het verschil maken door persoonlijk contact. Wij hebben graag op voorhand telefonisch contact met u om het traject van snel scheiden uit te leggen. Zo weet u ook direct vooraf met wie u te maken heeft en wie u zal begeleiden gedurende de echtscheiding. Een echtscheiding is immers een persoonlijke kwestie en verdient een persoonlijke aanpak.

Voor snel scheiden, samen scheiden en goedkoop scheiden helpen wij u graag. U kunt vrijblijvend contact opnemen met een van de advocaten van SnelEchtScheiden.nl.

U kunt ons bereiken via telefoonnummer 040-2180515 of via het e-mailadres: info@snelechtscheiden.nl

Contactgegevens

040 - 21 80 515

040 - 21 80 516

info@snelechtscheiden.nl

Vonderweg 24

5616 RM Eindhoven

Postbus 1665

5602 BR Eindhoven

Aanmelden