Kosten

Snel Echt Scheiden biedt u meerdere opties om samen snel, eenvoudig en goedkoop te scheiden:

Optie 1:

U heeft reeds overeenstemming bereikt over de afwikkeling van de echtscheiding

€ 400,00 per persoon incl. btw en griffierecht (€ 148,50 per persoon). Geen verborgen kosten.

Optie 2:

U heeft zo goed als overeenstemming bereikt over de afwikkeling van de echtscheiding of bent er samen van overtuigd dat u er samen wel uitkomt. Hiervoor maakt de advocaat graag een afspraak met u om u te adviseren zodat u samen tot overeenstemming komt

 € 500,00 per persoon incl. btw en griffierecht (€ 148,50 per persoon). Geen verborgen kosten.

Optie 3:

Volledige advisering en begeleiding door een advocaat

Vanaf € 750,00 per persoon incl. btw en griffierecht (€ 148,50 per persoon). Dit betreft een pakket op maat en de kosten hiervan zullen in overleg worden vastgesteld.

 

Gratis scheiden

Tegenwoordig bieden veel partijen aan om de echtscheiding gratis te regelen. Let hierbij goed op de kleine lettertjes want vaak komt het er op neer dat u toch een bijdrage dient te voldoen. SnelEchtScheiden.nl wil tegemoet komen aan de vraag naar gratis echtscheidingen en heeft voor gratis scheiden een nieuwe procedure in het leven geroepen. Klik hier om te lezen wat de mogelijkheden zijn voor een gratis echtscheiding.

Griffierecht

De rechtbank brengt kosten in rekening om het verzoek tot echtscheiding in behandeling te nemen. Deze kosten zijn derhalve verplicht en dienen de advocaten van snel Echt scheiden aan de rechtbank te voldoen. Met het oog op transparantie kunt u hier de meest recente tarieven van griffierecht vinden. In 2019 bedraagt het griffierecht € 297,00 per verzoekschrift. Het bedrag ter hoogte van € 148,50 per persoon zit inbegrepen in de prijs van Snel Echt Scheiden.

Gefinancierde rechtsbijstand

De advocaten van SnelEchtScheiden.nl willen partners bij een echtscheiding de mogelijkheid bieden om een deel van de kosten via gefinancierde rechtsbijstand te laten voldoen. Men kent dit wellicht onder de naam pro deo advocaat. Dit is enkel en alleen mogelijk indien uw inkomsten onder een door de Raad voor de Rechtsbijstand bepaalde inkomensgrens liggen. Deze grens bedraagt in 2019 € 26.900,00 bruto voor een alleenstaande. Klik hier voor de actuele informatie van de Raad voor de Rechtsbijstand.

De door u te betalen eigen bijdrage hangt af van uw inkomen. Het door u te betalen griffierecht is in dat geval ook lager. Neem contact op met een advocaat van SnelEchtScheiden.nl om u hieromtrent in te lichten. Zij staan u graag te woord en helpen u bij het aanvragen van de gefinancierde rechtsbijstand.

Contactgegevens

040 - 21 80 515

040 - 21 80 516

info@snelechtscheiden.nl

Vonderweg 24

5616 RM Eindhoven

Postbus 1665

5602 BR Eindhoven

Aanmelden